torsdag 14 april 2016

Q1 och hur min portfölj ser ut idag

Hej,

Här kommer en liten uppdatering om hur min portfölj ser ut idag. Jag har gjort ganska mycket förändringar och har ca 25% i kontanter som jag väntar på att använda när jag hittar köplägen.
Simris Alg är mitt nyaste innehav och jag funderar på att ta in Ratos efter utdelningen imorgon om kursen sjunker under 47 kr. Annars är jag intresserad av att ta tillbaka Latour när det blir en rimligare nivå igen på aktiekursen. Överlag ganska dålig start på året men ändå lite bättre en index om man kollar på OMXS30.2 kommentarer:

 1. Vad fick du för tilldelning gällande Simris Alg? Och vad är din tanke kring aktien?

  Tack för en trevlig blogg!

  Med vänlig hälsning

  Fisken

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Fisken!

   Jag tecknade den på fyra depåer. På Avanza fick jag 460 på varje depå av 600. På Nordnet däremot fick jag 560 av 600. Vet att min bror fick 300 av 300 på Avanza. Tror jag fick mer tilldelning på Nordnet eftersom de var med och introducerade Simris Alg till börsen så de kanske hade någon form av förtur?! Kortfattat så tycker jag Simris alg har en väldigt duktig VD och en bra affärside som jag tror långsiktigt på. Ska bli spännande att följa deras resa de närmaste åren. Vad kul att du tycker om bloggen :)

   Radera