torsdag 2 juni 2016

Pepins

Efter två dagars fantastisk uppgång i paradox är det svårt att ha missat den introduktionen. Jag tecknade via Avanza och fick 50 aktier. Hade jag varit smart hade jag köpt dom tidigare via Pepins.
Pepins ägs bland annat av Spiltan vilket känns tryggt. Det är en plattform där du kan investera i onoterade bolag samt vid bestämda tillfällen köpa och sälja onoterade aktier. Gå gärna in på länken nedanför om du vill veta mer.

https://pepins.mightybell.com/share/ICAgNDI4OTMy


Har själv investerat en slant i XTZ så det ska bli kul att följa utvecklingen framöver för de bolaget.


6 kommentarer:

 1. varför investerade du i XTZ? Var ser du potentialen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej ledsen för sent svar. Jag tycker det är intressant att genom Pepins få tillgång till att investera i onoterade bolag. Var på en föreläsning där de presenterade fyra företag och tycker xtz har best potential efter lite research. Sen finns det ju en fantastisk uppsida om de uppnår sina mål inom 4 år. Med de sagt ju högre vinst chans desto högre risk, min plan är att de närmaste åren investera i ca 20 företag som är onoterade och då har jag förhoppningsvis en eller två raketer i portföljen och förhoppningsvis inte allt för många konkurser.

   Radera
 2. Köpte en uppsättning XTZ-högtalare från fyndbörsen för en sådär 12 år sedan. Anväder dem fortfarande. Ljudkvalitén är super, men byggkvalitén har väl varit lite sisådär, fast antagligen inte sämre än andra högtalare i samma prisklass. Överlag har jag varit nöjd med dem. Köpte en skvätt aktier här om dagen via Pepins också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul, tack för infon och tack för att du lämnar en kommentar i bloggen. Har också en del vänner som är väldigt nöjda med sina xtz produkter. Hoppas det blir fulltecknat snart så man kan följa bolaget helhjärtat när man har fått sina aktier.

   Radera
 3. Hej,

  Tankar och funderingar kring Simris Alg? Ökat?

  Hälsningar från Fisken igen!

  SvaraRadera
 4. Hej Fisken,
  Jag tycker fortfarande att Simris Alg har en väldigt bra affärside med stor potential. Tyvärr fick bolaget ingen bra start på börsen, ner typ 30% i dagsläget. Har beställt en del produkter som jag är nöjd med överlag men även en del barnsjukdomar tyvärr. Har varit i kontakt med kundservice och Fredrika, VD på Simris Alg angående locket på burken för omega 3 kapslar som det säger nu är åtgärdat. Tidigare var det ganska lätt för locket att lossna efter att man öppnat locket 10-20 gånger. Det största problemet är nog att det inte fått godkänd att sälja alla sina produkter ännu. Har tradat lite i aktien men har ungefär lika stor position idag som när jag tecknade aktien. Hur har du själv gjort?

  SvaraRadera