tisdag 27 december 2016

Mina favorit bloggar.

För att sammanfatta året lite så vill jag uppmärksamma några av de bloggar jag följer och i vissa fall specifika inlägg som har inspirerat mig under året.

1. Utdelningsseglaren

Med sitt inlägg Lyxfällan eller spargud? tycker jag utdelningsseglaren förtydligar hur olika människor lever idag genom att kategorisera olika sparstilar och mål med livet. För mig personligen är det klockrent inlägg där min tävlingsinstinkt triggar mig att öka min sparkvot ytterligare.

2. Miljonär innan 30

I mitt nyhetsflöde bland de ca 70 bloggar som jag följer är det oftast Miljonär innan 30s inlägg som jag klickar på först eftersom jag tycker att han skriver både roliga och intressanta inlägg. En styrka med bloggen är alla läsare som kommenterar inläggen och ofta tillför något tack vare att miljonär innan 30 gärna skriver på ett provocerande sett.

3. Chansa mest

Chansa mest skriver oftast lite längre inlägg både om aktuella händelser och bolag i hans portfölj och alltid med glimten i ögat. Han framstår som väldigt sak kunnig även om han "chansar mest" enligt honom själv.

4. Lundaluppen

Lundaluppen är med sin långsiktighet och låga risk i portföljbyggandet en stor inspirationskälla för mig. Efter ett uppehåll på två år är han åter en av de mest lästa bloggarna i Sverige. Han har många läsvärda inlägg som ofta är tidlösa.

5. Grazing Lady 

Grazing Lady var en av de första bloggarna jag började följa och även en av få som följer min blog, så stort tack för de! Hon skriver kontinuerligt och sparar stora summor varje månad. Det är intressant att följa hennes inköp och utveckling av portföljen.

6. 40procent 20år

Tyvärr uppdaterar inte 4020 sin blogg så ofta men det finns väldigt många mycket läsvärda artiklar som jag gärna läser flera gånger i väntan på nya inlägg.

God jul och gott nytt år alla bloggare där ute!


2 kommentarer:

  1. Tack för omnämnandet. God fortsättning och lycka till med dina investeringar.

    Mvh
    /GL

    SvaraRadera